✿ نور عاءشه ✿
Bounjour !
Syasya Ariff. 14 Years Old .
*replace it with your own words*

About Me | My Stuff | Linkies
Tagboard
PRAY FOR GAZA

Credits
Template : Dinie Hanani
Image : Photobucket
Best view : Google Chrome

CRUSH
Jumaat, 12 Oktober 2012 | 7:31 PG | 0 comments


Sekarang aku dah ada crush , nama dia ? nth fikir sendiri :p
Yeah dia baik , hensengg , awesome semua ada :)

Mcm mana aku kenal dia ?
Dekat facebook maklumlah CINTA MUKA BUKU ;)
Try chat dia , tgok2 dia reply . wuuuu ^^
Then ktorg chat lah mcm biasa , yg bestnya chat dgn dia kkdg dia suka buat klakar :P
Then dia bagi number fon dia *Gembira* Bukan aku mintak okay?

Dah tu je nak cerita , sambung episode akn dtg *merapu* .
Kadang2 terfikir jugak aku mcm SS -.- haih im really want to know whether he is loves me too or not .


"He came into my life and im really hope that he wouldnt left me"
Hai awak , terasa lah saya cerita pasal awak ni , Bye :)

Old things | New things